Over ons

AAA Voordeel Taxi B.V. is hét taxibedrijf in ‘s Hertogenbosch en omgeving en is opgezet door Wim de Bont. Het bedrijf is al actief sinds 1 januari 2003 en heeft inmiddels de naam Voordeel Taxi meer dan waargemaakt!

Wim de Bont is zijn carrière in 1993 inde taxiwereld begonnen toen hij bij zijn ouders in het taxibedrijf ging werken dat door zijn grootouders al opgericht was. Na deze start heeft hij besloten om een eigen taxibedrijf te gaan starten in 2003; AAA Voordeel Taxi B.V.

AAA Voordeel Taxi B.V. biedt u naast een voordelige taxirit ook een betrouwbare taxirit. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het diploma 
CCV-taxivervoer waardoor de beste kwaliteit voor u gegarandeerd is! Daarnaast beschikken wij over het TX-keurmerk, het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer, waarmee wordt aangegeven dat een taxibedrijf vakkundige chauffeurs heeft en veilige ritten aanbiedt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare taxicentrale in Midden-Brabant? Dan zijn wij dus het taxibedrijf voor u! Neem contact met ons op via 073 633 00 00 of bekijk onze vervoersmogelijkheden en tarieven

taxicentrale midden-brabant schiphol

Contactgegevens

Ons werkgebied

AAA Voordeel Taxi ´s Hertogenbosch